سه شنبه ، 24 مهر 1397
بیستون
بیستون
محوطه تاریخی بیستون در شهر بیستون در سی کیلومتری استان کرمانشاه و در پای کوهی معروف به همین نام و در مسیر شهر کرمانشاه به همدان واقع شده‌ است.
تاق بستان
تاق بستان
مجموعه‌ای از سنگ‌نگاره‌ها و سنگ‌نبشته‌های دورهٔ ساسانی است که در شمال غربی شهر کرمانشاه در غرب ایران واقع شده است. اين مجموعه در قرن سوم میلادی ساخته شده است و ارزش هنری و تاریخی زیادی دارد.
 نودشه
نودشه
نودشه شهری در نقطه صفر مرزی ایران و عراق، در ۱۵۰ کیلومتری شهر کرمانشاه و از توابع شهرستان پاوه یا اورامانات است. «نودشه» در میانه کوه‌هایی بلند، دره‌هایی عمیق و تنگ واقع شده و اطرافش را جنگل‌های بلوط، ون و درختان میوه و چشمه‌های زلال فراگرفته‌است. خانه‌هایش پله پله و به سمت کوه‌ها در اوج‌اند.
کاروانسرای شاه عباسی بیستون
کاروانسرای شاه عباسی بیستون
کاروانسرای شاه عباسی بر سر راه قدیمی کرمانشاه – همدان، در مقابل فرهاد تراش قرار دارد. این کاروانسرا با مساحتی بیش از 6000 متر مربع، به فرم چهار ایوانی ساخته شده است و متعلق به دوره صفوی می باشد.
سراب نیلوفر
سراب نیلوفر
دریاچه کوچکی در حدود 30 کیلومتری شمال غرب کرمانشاه است که مملو از گل‌های نیلوفر آبی است
 
توقف
اخبار سرمایه گذاری
تاریخ: 1397/04/19 نظرات: 0 نظر نمایش: 113 مرتبه تعداد امتیاز: 0   (Article Rating)
اولین جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی در کرمانشاه برگزار می شود

اولین جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی در کرمانشاه برگزار می شود
 
اولین جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی بیستم تا بیست و دوم تیر به همت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه با همکاری معاونت فرهنگی شهرداری کرمانشاه در پارک شاهد برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه وحید امیری، معاون گردشگری استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار باختر گفت: این جشنواره برای اولین بار در استان کرمانشاه در راستای حفظ و احیای غذاهای سنتی و بومی استان برگزار می شود.
امیری در خصوص اهداف این جشنواره، تصریح کرد: برندسازی غذاهای ایرانی در صنعت گردشگری، استعداد یابی در سطح استان و پیوند با هتل ها و مراکز پذیرایی، توجه به غذاهای سنتی به عنوان سوغات محلی و تجاری سازی آنها، بستر سازی برای استفاده از غذاهای محلی استان کرمانشاه در بسته های سفر مسافران داخلی و خارجی و کشف طعم های جدید و احیای طعم ها و سنت های آشپزی محلی از جمله اهداف و دستاوردهای مورد انتظار این جشنواره است.
وی افزود: در این راستا از عموم مردم و متقاضیان حضور در این نمایشگاه دعوت می شود در 2 بخش مسابقه آزاد یا سنتی و حرفه ای این جشنواره شرکت کنند.
وی ادامه داد: علاقه مندان به حضور در بخش آزاد یا سنتی این جشنواره می توانند با تهیه غذای مورد نظر خود در منزل روز 4 شنبه ساعت 18 عصر، همچنین در بخش حرفه ای که برای هتل و رستوران ها می باشد در روز 4 شنبه صبح در این مسابقه شرکت کنند.
معاون گردشگری گفت: به نفرات اول تا سوم به ترتیب مبلغ 3 میلیون، 2 میلیون و 1 میلیون تومان به همراه تندیس جشنواره اهدا خواهد شد و همچنین برای تمامی شرکت کنندگان در این مسابقه گواهی صادر می شود.
امیری افزود: به نفرات برتر گواهی نامه ای از طرف سر داور ملی و مدیر کل آموزش و مطالعات معاونت گردشگری اهدا می شود.
وی گفت: در روز آخر این جشنواره مراسم اختتامیه ای با حضور مسئولین و برگزاری مراسمات آیینی برقرار است. 
وی افزود: از تمامی همشهریان کرمانشاهی تقاضا داریم در این جشنواره خصوصا در بخش مسابقه، حضوری فعال و پرشور داشته باشند.
گفتنی است جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی از 20 تا 22 تیرماه از ساعت 16 الی 23 در پارک شاهد برای بازدید علاقه مندان برقرار می باشد.
 
تصاویر مرتبط
  • اولین جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی در کرمانشاه برگزار می شود