سه شنبه ، 24 مهر 1397
بیستون
بیستون
محوطه تاریخی بیستون در شهر بیستون در سی کیلومتری استان کرمانشاه و در پای کوهی معروف به همین نام و در مسیر شهر کرمانشاه به همدان واقع شده‌ است.
تاق بستان
تاق بستان
مجموعه‌ای از سنگ‌نگاره‌ها و سنگ‌نبشته‌های دورهٔ ساسانی است که در شمال غربی شهر کرمانشاه در غرب ایران واقع شده است. اين مجموعه در قرن سوم میلادی ساخته شده است و ارزش هنری و تاریخی زیادی دارد.
 نودشه
نودشه
نودشه شهری در نقطه صفر مرزی ایران و عراق، در ۱۵۰ کیلومتری شهر کرمانشاه و از توابع شهرستان پاوه یا اورامانات است. «نودشه» در میانه کوه‌هایی بلند، دره‌هایی عمیق و تنگ واقع شده و اطرافش را جنگل‌های بلوط، ون و درختان میوه و چشمه‌های زلال فراگرفته‌است. خانه‌هایش پله پله و به سمت کوه‌ها در اوج‌اند.
کاروانسرای شاه عباسی بیستون
کاروانسرای شاه عباسی بیستون
کاروانسرای شاه عباسی بر سر راه قدیمی کرمانشاه – همدان، در مقابل فرهاد تراش قرار دارد. این کاروانسرا با مساحتی بیش از 6000 متر مربع، به فرم چهار ایوانی ساخته شده است و متعلق به دوره صفوی می باشد.
سراب نیلوفر
سراب نیلوفر
دریاچه کوچکی در حدود 30 کیلومتری شمال غرب کرمانشاه است که مملو از گل‌های نیلوفر آبی است
 
توقف
اخبار سرمایه گذاری
تاریخ: 1397/04/20 نظرات: 0 نظر نمایش: 90 مرتبه تعداد امتیاز: 0   (Article Rating)
جشنواره "غذا و هنر آشپزی ایرانی" در کرمانشاه شروع بکار کرد

 جشنواره "غذا و هنر آشپزی ایرانی" در کرمانشاه شروع بکار کرد

جشنواره گردشگری "غذا و هنر آشپزی ایرانی" در محل پارک شاهد شهر کرمانشاه با رقابت آشپزهای حرفه ای و مردمی شروع بکار کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، این جشنواره از عصر روز چهارشنبه(20 تیر) با رقابت آشپز های حرفه ای و بخش مردمی آغاز به کار کرد.

جلیل بالایی مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه با بیان اینکه این جشنواره به مدت سه روز برپا خواهدبود، اظهارکرد: جشنواره شامل دو بخش آشپزی حرفه ای و بخش مردمی است.

وی ادامه داد: در بخش حرفه ای هتل ها، واحدهای پذیرایی و اقامتگاه های بوم گردی استان حضور دارند که در این جشنواره هنر آشپزی خود را ارائه می دهند.

مدیرکل میراث فرهنگی استان با تاکید براینکه این جشنواره تنها در بخش غذاهای سنتی و محلی است، اضافه کرد: آزمون بخش حرفه ای و آزمون بخش مردمی با استقبال بسیار خوبی برگزارشد که در بخش مردمی بیش از 100 شرکت کننده هنر آشپزی خود را در معرض قضاوت داوران ملی جشنواره قرار دادند.

وی تصریح کرد: علاقمندان به شرکت در بخش مردمی جشنواره غذا و هنر آشپزی روز پنج شنبه نیز فرصت دارند تا در این جشنواره شرکت کنند.

بالایی بابیان اینکه در پایان جشنواره به پنج نفر برتر بخش حرفه ای گواهی معتبر آشپزی اعطا می شود، گفت: همچنین این افراد به مسابقات کشوری آشپزی ایرانی که بهمن امسال در تهران برگزار خواهد شد، اعزام می شوند.

به گفته این مسئول از برگزیدگان بخش مردمی نیز تجلیل به عمل خواهد آمد.

وی متذکرشد: درحاشیه این جشنواره کلاس های آموزشی آشپزی را به منظور آموزش روش های جدید پخت انواع غذاهای سنتی و استفاده از مواد اولیه کمتر با بازدهی بیشتر خواهیم داشت.

مدیرکل میراث فرهنگی استان بابیان اینکه اجرای مراسم آئینی و موسیقی محلی از دیگر برنامه های جانبی جشنواره خواهد بود، اعلام کرد: ساعت بازدید از نمایشگاه ازساعت 17 تا 23 است.

اولین جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی از روز 20 تیرماه در پارک شاهد شهر کرمانشاه شروع و تا روز جمعه 22 تیرماه ادامه دارد.

 
تصاویر مرتبط
  •  جشنواره "غذا و هنر آشپزی ایرانی" در کرمانشاه شروع بکار کرد