سه شنبه ، 24 مهر 1397
بیستون
بیستون
محوطه تاریخی بیستون در شهر بیستون در سی کیلومتری استان کرمانشاه و در پای کوهی معروف به همین نام و در مسیر شهر کرمانشاه به همدان واقع شده‌ است.
تاق بستان
تاق بستان
مجموعه‌ای از سنگ‌نگاره‌ها و سنگ‌نبشته‌های دورهٔ ساسانی است که در شمال غربی شهر کرمانشاه در غرب ایران واقع شده است. اين مجموعه در قرن سوم میلادی ساخته شده است و ارزش هنری و تاریخی زیادی دارد.
 نودشه
نودشه
نودشه شهری در نقطه صفر مرزی ایران و عراق، در ۱۵۰ کیلومتری شهر کرمانشاه و از توابع شهرستان پاوه یا اورامانات است. «نودشه» در میانه کوه‌هایی بلند، دره‌هایی عمیق و تنگ واقع شده و اطرافش را جنگل‌های بلوط، ون و درختان میوه و چشمه‌های زلال فراگرفته‌است. خانه‌هایش پله پله و به سمت کوه‌ها در اوج‌اند.
کاروانسرای شاه عباسی بیستون
کاروانسرای شاه عباسی بیستون
کاروانسرای شاه عباسی بر سر راه قدیمی کرمانشاه – همدان، در مقابل فرهاد تراش قرار دارد. این کاروانسرا با مساحتی بیش از 6000 متر مربع، به فرم چهار ایوانی ساخته شده است و متعلق به دوره صفوی می باشد.
سراب نیلوفر
سراب نیلوفر
دریاچه کوچکی در حدود 30 کیلومتری شمال غرب کرمانشاه است که مملو از گل‌های نیلوفر آبی است
 
توقف
اخبار سرمایه گذاری
تاریخ: 1397/04/23 نظرات: 0 نظر نمایش: 140 مرتبه تعداد امتیاز: 0   (Article Rating)
با معرفی برترین ها؛جشنواره غذا و هنر آشپزی ایرانی در کرمانشاه به کار خود پایان داد

 با معرفی برترین ها؛جشنواره غذا و هنر آشپزی ایرانی در کرمانشاه به کار خود پایان داد

اواین جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی در کرمانشاه با معرفی آشپزهای برتر به کار خود پایان داد.


به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، جلیل بالایی شامگاه روز جمعه 22 تیرماه درمراسم اختتامیه جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی، با اشاره به نقش مهم غذا در صنعت گردشگری کنونی دنیا، اظهار کرد: امروزه دیگر غذا تنها وسیله ای برای قوت لایموت و سیرشدن نیست، بلکه جاذبه ای است که گردشگران بسیاری را از شهری به شهر دیگر و حتی از کشوری به کشور دیگر می کشاند.

وی ادامه داد: نقش برند شدن غذا در جذب گردشگر به یک منطقه  و نیز اهمیتی که غذا همانند ورزش در سلامتی مردم دارد باعث شده تا اداره کل میراث فرهنگی کرمانشاه درکنار آثار تاریخی، طبیعی، فرهنگی و میراث های کهن این استان، جاذبه غذا را نیز مورد توجه قرار دهد.

مدیرکل میراث فرهنگی استان به برگزاری جشنواره منطقه ای غذا در کرمانشاه طی سال گذشته اشاره کرد و افزود: استقبال گسترده ای که مردم از این جشنواره داشتند سبب شد که امسال نیز برگزاری جشنواره محلی غذا را در دستورکار خود قرار دهیم.

وی با بیان اینکه امروز برای ارتقاء گردشگری استان نیازمند این هستیم که رویداد بسازیم، تاکید کرد: برگزاری چنین رویدادهایی همدلی، تقویت امید و ایجاد نشاط را بین مردم استان در پی دارد.

بالایی خاطرنشان کرد: البته درکنار این مسئله باید استانداردسازی، سلامت غذا، تقویت آن و فراهم کردن وشناسایی غذاهای بومی و محلی استان را در دستور کار قرار دهیم و تلاش کنیم غذاهای بومی کرمانشاه در منوی رستورانهای استان قرار گیرند.

وی اضافه کرد: امیدواریم در آینده همانگونه که دنده کباب و خورش خلال در منوی رستوران های استان قرار گرفته و به برند تبدیل شده اند، شاهد باشیم سایر غذاهایی که به نام کرمانشاه هستند را نیز به گردشگران معرفی کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه در ادامه با تاکید براینکه توسعه گردشگری نیازمند همت جمعی است، گفت: بزرگترین عاملی که می تواند به ارتقاء آن کمک کند حمایت و همراهی مردم است.

وی با بیان اینکه گردشگری با شادی و نشاط رابطه مستقیمی دارد، افزود: در یک محیط افسرده، نگران، ناامید و بی حال نمی توانیم مدعی تقویت گردشگری باشیم، چرا که فضای گردشگری فضای بانشاطی است و گردشگر به دنبال محیط مفرح، ایمن و بانشاط است.

بالایی اضافه کرد: نمی توان شادی و نشاط را از مردم بگیریم و درمقابل گردشگری را عامل توسعه استان بدانیم.

همچنین محمد صارمی سرداور ملی آشپزی ایران با اشاره به برگزاری سه بخش مسابقات در این جشنواره، اظهارکرد: در بخش اول جشنواره مسابقات استعدادیابی را برگزار کردیم که در آن حدود 100 خانواده کرمانشاهی شرکت کردند.

وی ادامه داد: در این بخش شاهد تنوع غذاهای اصیل و سنتی ایرانی بودیم که با معرفی نفرات برتر به پایان رسید.

صارمی خاطرنشان کرد: نفرات برتر بخش استعدادیابی پس از گذراندن یک دوره آموزش کوتاه مدت به اداره کل میراث فرهنگی استان معرفی می شوند تا زمینه ای برای اشتغال آنان یا بصورت خوداشتغالی یا فعالیت در واحدهای پذیرایی یا رستوران های مراکز اقامتی استان فراهم شود.

وی اضافه کرد: در بخش آشپزی حرفه ای نیز که 30 نفر از سرآشپزهای رستوران های استان در آن شرکت کرده بودند، مسابقه برگزار شد که این نفرات را نیز جهت ارتقاء رتبه به اداره کل میراث فرهنگی استان معرفی می کنیم.

سرداور ملی آشپزی ایران تاکید کرد: بخش سوم مسابقات مربوط به انتخاب برترین واحدهای پذیرایی استان بود که طی بازدیدی که داوران ملی آشپزی ایران از این واحدها داشتند بر اساس شاخص هایی امتیازاتی به این واحدها داده شد.

وی با تاکید براینکه کیفیت جشنواره در سطح بسیار خوب و رقابت ها نیز تنگاتنگ بود، عنوان کرد: در پایان جشنواره از نفرات برتر بخش استعدادیابی تقدیر و همچنین پنج نفر از برگزیدگان بخش آشپزی حرفه ای نیز به جشنواره ملی آشپزی که بهمن امسال با حضور 155 آشپز برتر ایرانی برگزار خواهد شد، راه خواهند یافت.

صارمی افزود: علاوه براین، اطلاعات رستوران ها، کیفیت غذا و رتبه بندی آنها را ثبت کرده ایم تا در دایره المعارف آشپزی ایرانی وارد شوند.

وی در پایان با اشاره به برگزاری بخش آموزش آشپزی در این جشنواره، یادآورشد: در این جشنواره آموزش غذاهای سنتی ایرانی را به شیوه نوین برای شرکت کنندگان برگزار کردیم.

در پایان این جشنواره از شرکت کنندگان در سه بخش مراکز عرضه غذا، آشپزهای حرفه ای و استعداد های مردمی با اهدای لوح تقدی و تندیس جشنواره تجلیل به عمل آمد.

در بخش بهترین آشپز های بخش مردمی و اهدای جوایز نقدی خانم ها مژگان بیداق بیگی و فلوریا مروتی مشترکا حائز رتبه اول، خانم ها آسو اشرفی و حدیث مرادی به صورت مشترک مقام دوم و خانم ها منا امیریان و فرزانه روشنی مشترکا به عنوان مقام سوم بهترین آشپزها انتخاب شدند که با اهدای لوح سپاس، تندیس و جایزه نقدی مورد تجلیل قرار گرفتند.

همچنین خانم فرزانه روشنی مقام برتر بهترین نوشیدنی را به خود اختصاص داد.

 
تصاویر مرتبط
  •  با معرفی برترین ها؛جشنواره غذا و هنر آشپزی ایرانی در کرمانشاه به کار خود پایان داد